Skip to content Skip to footer

CND SHELLAC

Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. Shellac biedt je de keuze uit fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.

Shellac breng je aan als een lak. De lak is te verwijderen in 10 minuten. Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels.

VERWIJDEREN VAN DE SHELLAC

Het is heel belangrijk voor je natuurlijke nagel dat je de Shellac er op de juiste manier af haalt, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. Heb je hier zelf geen tijd of geduld voor, dan is het altijd mogelijk om dit te laten doen bij mij in de salon.

CND VINYLUX

Ook kun je bij Nina Beauty & Feet terecht voor een manicure met CND Vinylux. Dit is een topkwaliteit nagellak die tot wel zeven dagen blijft zitten en uithardt door natuurlijk daglicht. De basecoat zit al in de (colorcoat) lak verwerkt waardoor je alleen nog de CND weekly topcoat nodig heb. Het gebruik van een UV-lamp is niet aan de orde. De CND Vinylux topcoat droogt in 8,5 minuut met een prachtige finish zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel iedere dag sterker wordt door de gepatenteerde “prolight Technology”. En dit zonder dat de natuurlijke nagel daarbij beschadigd raakt! Kortom, geen Beschadigingen en heerlijk lang genieten van schitterende nagels.

Neem contact op via onderstaande formulier